+386 31 222 365
Ihan, Dragarjeva ulica 3, 1230 Domžale, Slovenija, ID DDV/VAT: SI36925993
info@nkihan.si
WP_512_blue

Nogometni klub Ihan

Registracija igralca – NZS

Za igranje tekem pod okriljem Nogometne zveze Slovenije in Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, je potrebna registracija igralca v panožni športni nogometni zvezi – Nogometni zvezi Slovenije.

Za registracijo igralca je potrebno vložiti v registracijiski sistem Regista NZS nasldenje:

  • Soglasje za registracijo igralca.
  • Sliko igralca.
  • V primeru, da gre za prvo registracijo igralca še kopijo osebnega dokumenta in kopijo kartice zdravstvenega zavarovanja.
  • V primeru prestopa že registriranega igralca iz drugega kluba, pa je zahtevana izpisnica za prestop igralca, katero izda prejšnji klub.

 

Za registracijo novega igralca je potrebno izponiti zahtevan obracez NZS, katerega lahko odprete s klikom na povezavo Soglasje za registracijo igralca.

Poleg tega obrazca mora klub, ob prvi registraciji novega igralaca v sistem NZS, vložiti še kopijo/sliko osebnega dokumenta (osebna izkaznica – obe strani, potni list stran s sliko in vidno EMŠO številko) ter kopijo/sliko kartice zdravstvenega zavarovanja.

V primeru, da je igralec že registriran v drugem klubu, mora za preregistracijo v NK Ihan, dostaviti izpisnico prejšnjega kluba ter izpolnjen obrazec NZS – Soglasje za registracijo igralca.

V obeh primerih mora klub v sistem za registracijo igralcev NZS, vnesti sliko igralca, za katero je pogoj, da ne sme biti starejša od enega meseca. Slika je lahko posneta s fotoaparatom na način, da je za igralcem enobarvno svetlo ozadje (stena, vrata, idr.).

V primeru registracije mladoletnega igralca, ki ni državljan Republike Slovenije, predlagamo, da se starši oziroma zakoniti zastopniki oglasijo pri vodstvu kluba, saj je za registracijo mladoletnega tujega državljana zahtevana obsežna dokumentacija.

Za potrebe vodenja klubskih evidenc, izdajanja računov vadnine in drugih računov je potrebno, da ob pristopu novega igralca v NK Ihan, igralec, oziroma v primeru, da je igralec mlajši od 15 let, njegov zakoniti zastopnik izpolni obrazec Pristop novega člana/članice društva.

P