+386 31 222 365
Ihan, Dragarjeva ulica 3, 1230 Domžale, Slovenija, ID DDV/VAT: SI36925993
info@nkihan.si

Nogometni klub Ihan

Visoka zmaga selekcije NK Ihan U15, selekcija NK Ihan U9 nadaljuje v zmagovalnem ritmu
V nedeljo, 3. aprila 2022, sta bili aktivni selekciji U15 in U9. Selekcija U15 je prišla do visoke zmage, kar z 8:1 je premagala ekipo NK Ljubljana. Selekcija U9 je nastopila na turnirju v Komendi, kjer sta poleg Komende in Ihana igrali še ekipi Kočevja in Ljubljane. Naša selekcija U9 nadaljuje v zmagovitem ritmu...

Selekcija NK Ihan U15 je danes, 3. aprila 2022, gostovala v Šiški v Ljubljani, pri tamkajšnji ekipi NK Ljubljana. Fantje, katerih trener je David Kutnjak, so končno prikazali dobro igro in dokazali predvsem sami sebi, da znajo in da lahko igrajo proti sovrstnikom. Končni rezultat tekme je bil 8:1 za NK Ihan. Strelci so bili: Vagaja, Blatnik, Salih, Pravst, Biček, Hušič in Grujičić. Fantje iskrene čestitke ter nadaljujete tako tudi na naslednjih tekmah.

Selekcija U9 se je udeležila prvenstvenega turnirja v Komendi, kjer je ponovno pokazala veliko borbenost in znanje, ki ga igralci premorejo. Trener Jani Ros je ob današnji predstavi povedal: “Zelo sem zadovoljen, vse je potekalo po našem načrtu. Fantje so igrali odlično, tudi tisti, ki do sedaj niso dobili veliko priložnosti. Zahvala tudi ostalim ekipam in organizatorju turnirja, saj je bilo organizacija brez nepotrbnega kompliciranja in zavlačevanja”. Fantje in dekle, ponosni smo na vas. Nadaljujte v takem ritmu, čestikte.

Naši sponzorji
Delite članek
Povezani članki
P