+386 31 222 365
Ihan, Dragarjeva ulica 3, 1230 Domžale, Slovenija, ID DDV/VAT: SI36925993
info@nkihan.si
WP_512_blue

Nogometni klub Ihan

Umag Trophy 2022
V času od 11.3. do 13.3.2022 se je selekcija U9 NK Ihan udeležila velikega mednarodnega turnirja v Umagu. Nepozabna izkušnja tako za igralce, trenerje kot za starše in navijače. Naših mladim fantom, ki so pokazali nepozabne predstave, pa zgolj globok priklon!

Ko je pozabljena grenkoba, ob pomanjkanju športne sreče za boljše napredovanje po skupinskem delu, ostali pa so še kako čudoviti in prelepi srčni dogodki za vse, ki so del te zgodbe. Zgodbe na katero smo lahko še kako zelo ponosno prav vsi.

Kar nekaj tednov zapored smo vam poročali o uspehih naše mlade selekcije na zimski ligi, in zatem še o pripravah v tujini, vse to brez premora ter udeležba na mednarodnem turnirju Umag trophy 2022.

Res pester in razburljiv ciklus, ki bi s svojim tempom bil naporen tudi profesionalnim članskim ekipam. Vsa odrekanja otrok, staršev, trenerjev, vse komplikacije in premagani izzivi tudi s pomočjo sponzerjev in ostalih simpaterjev ter podpirnikov kluba za srečo najmlajših.

Kako dobro sta trenerja Jani in Boris sprejela vse te izzive in dokazala, da njune ambicije še zdaleč niso prevelike.

Otroci katere ljubezen do čiste igre žene, ko bi marsikdo obupal.

Starši, ki so zaupali klubu, otrokovim željam in se odrekli kdo ve čemu vsemu, da so jim omogočili sodelovanje.

Sponzorji, ki so brez odlaševanja ponudili pomoč, za najmlajše.

Vsi navijači, ki so na laste stroške odšli na pot tudi med delavnikom, da bi izkazali podporo najbližjim.

Klub, ki se ni prestrašil priložnosti…

Vse to je dogajanje v zadnjih tednih.

Ekipa Ihana je dosegla odlično 21 mesto na turnirju, kjer so igrale tudi ekipe Juventusa, Crvene zvezde, Olimpije, Maribora, Mure, Triglava Kranja, Brava, Rudar Velenja, Udin, Celja, Rijeke, Aluminija, Kopra ter drugih…

Celotna zasedba je dokazala kako veliko srce in ponos ima Ihan, kako VELIK KLUB JE IHAN.

TO SI JE ZA ZAPOMNITI !

Tudi, ko bodo leta minevala, zgodbe o uspehu (ne glede na ostale manj ljube dogodke) ostajajo. Dajejo dodatno motivacijo in gonilo v težkih časih.

Zares velik HVALA vsem, ki ste pripomogli k tej zgodbi, kjer glavni razlog ni bil trkanje po prsih, pac pa otroško veselje in sreča.

Na čim več takšnih zgodb !!!

Naši sponzorji
Delite članek
Povezani članki
P