+386 31 222 365
Ihan, Dragarjeva ulica 3, 1230 Domžale, Slovenija, ID DDV/VAT: SI36925993
info@nkihan.si

Nogometni klub Ihan

Kakšna tekma!
V 11. krogu Regionalne lige MNZ Ljubljana zmaga naših članov v Moravčah, končni rezultat Termit Moravče : NK Ihan 2:3, strelci za Ihan Pohlin, Kocijan in Kotar.

V soboto, 06.11.2021, je naša članska selekcija gostovala v Moravčah. Gre se za tekmo, katera velja za velik derbi med ekipama in kjer je jasno, da se takšnih tekem ne igra, ampak zmaguje ter, da so to tekme, ki navdušujejo. In začelo se je. Vsekakor si vsaka ekipa želi zaključiti prvi del sezone s pozitivno obarvanim rezultatom, tokrat je bilo to še bolj pomembno. Naši fantje so namreč po seriji zmag v sredo izgubili v Novem mestu in povratki ter dvig morale so še kako pomembni. NK Ihan je povedel po prekrasnem prvencu Pohlina, a žal nedolgo po tem tudi prejel gol. Vendar naši fantje se ne dajo, ne na takšnih tekmah. Do zakljička polčasa so mrežo domačinov zatresli še 2x, ob tem je svoj prvenec dosegel tudi Kocijan. Ob povratku na igrišče je Ihan imel prednost 1:3, kmalu pa je žal prišlo do poškodbe kapetana Bizilja in izključitve Simića. Vendar, ko je najtežje so fantje sitsnili zobe.  Domača ekipa jih je premagala še 1x, a prednost zadetka je do zaključka tekme ostala v nogah naših borcev. Za NK Ihan so v Moravčah igrali: Cerar (V), Bizilj (K), Mivšek, Kocijan, Rokavec, Simić, Kutin, Jerin, Pohlin, Kotar in Škofljanec. V nadaljevanju tekme so priložnost za igro dobili še Hrušman, Lajkovič in Pirc.

Končni NK Termit Moravče proti NK Ihan – 2:3 (1:3)

Po prvem delu prvenstva, je naša ekipa uvrščena na 6. mesto (po doseženih točkah pa si delimo 3 mesto) v letos zelo izenačeni Regionalni ligi MNZ Ljubljana.

Fantom, trenerju in vodstvu iskerne čestitke za prikazano in trdo delo, ki ga opravljajo. Vsem navijačem in sponzorjem iskrena hvala za podporo, katera je še kako dobrodošla.

Naši sponzorji
Delite članek
Povezani članki
P