+386 31 222 365
Ihan, Dragarjeva ulica 3, 1230 Domžale, Slovenija, ID DDV/VAT: SI36925993
info@nkihan.si
WP_512_blue

Nogometni klub Ihan

Srebrna plaketa MNZ Ljubljana za 90. let delovanja društva, nagradi MNZ Ljubljana tudi za naša prekaljena trenerska lisjaka!
Na Skupščini MNZ Ljubljana je Nogometni klub Ihan prejel Srebrno plaketo MNZ Ljubljana ob 90. letnici delovanja društva. Prav posebna priznanja pa sta prejela tudi naša trenerkska lisjaka Brane Švarc, ki je postal častni član MNZ Ljubljana in Milan Novak, ki je prejel plaketo MNZ Ljubljana!

Na letošnji skupščini MNZ Ljubljana, ki se je odvijala 14.10.2021 na ljubljanskem stadionu Stožice, so bila podeljena priznanja nekaterim klubom in nogometnim delavcem za dosedanje delo v nogometu. Med prejemniki priznanj smo bili letos tudi Ihanci. Naš dolgoletni član društva, najprej igralec sedaj pa že dolgo let trener predvsem mlajših selekcij Milan Novak je prejel plaketo MNZ Ljubljana. Brane Švarc, ki trenutno opravlja delo trenerja selekcije U8, je za dologletne zasluge in delo na področju nogometa v MNZ Ljubljana, postal častni član MNZ Ljubljana. Prav posebno priznanje in sicer Srebrno plaketo MNZ Ljubljana pa je prejel tudi Nogometni klub Ihan, nagrado smo prejeli že v letu 2020, za 90. letnico delovanja društva, predstavnikom društva pa je bila izročena na tokratni Skupščini MNZ Ljubljana. Srebrna plaketa MNZ Ljubljana se bo pridružila ostalim največjim priznanjem društva v vitrini klubskega lokala.

Obema našima nagrajencema iskreno in od srca čestitamo ter se zahavaljujemo za delo in trud, ki sta ga vložila v naš klub.

NK Ihan prav tako čestita ostalim letošnjim nagrajencem.

Naši sponzorji
Delite članek
Povezani članki
P